TakProjekt

Höghus Helsingborg

Sundsutsikten ligger i kvarteret Spårvagnshallarna mellan Helsingborgs stadskärna och Råås pittoreska kvarter. Här bor man nära natur, hav och stad. Husen har 17 våningar och de flesta lägenheterna har en fantastisk utsikt. Området ligger där de gamla buss- och spårvagnshallarna tidigare låg. Här har vi på Helsingborgs Takentreprenad levererat takarbete på verkligen hög nivå.

Malmö Arena

Malmö Arena är en sport- och evenemangsarena i den stadsdelen Hyllievång i Malmö. Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Arenan har en liknande struktur och publikkapacitet som Hartwall Areena i Helsingfors. Här har vi ett löpande serviceavtal där vi utför takarbete hela tiden och dessutom sköter om taket så det alltid är i bra skick.

Flerfamiljshus i Landskrona

Landskrona bjuder på fascinerande arkitektur från olika tidsepoker. Detta fina flerfamiljshus fick en ordentlig uppgradering med nya pannor och plåtarbete. Ett arbete som säkrar byggnaden för en lång tid framåt.

Elinelundsskolan Limhamn, Malmö

Elinelundsskolan är en skola i Limhamn som ligger vackert vid Kalkbrottet. Skolan omfattar verksamhet för 630 elever i årskurserna F-9. Ännu ett takarbete på en viktig byggnad  från oss på Helsingborgs Takentreprenad.

Är du som fastighetsägare intresserad av ett serviceavtal hör av dig till oss så ser vi vad vi kan hitta på för just era tak!

Helsingborgs Takentreprenad
AA
UC